Do dii, taas lähdetään reissun päälle Sirpan ja Jarkon kanssa. Tällä kertaa suuntana Frankfurt, Köln ja sokerina pohjalla Belgian Spa ja F1 osakilpailu. Täytyy myöntää ettei ihan samanlaisia viboja ole havaittavissa kuin ennen edellistä reissua mutta ei ole epäilystäkään että tästäkin tulee ihan mahti-matka. Mustan pikakiitäjän nokka suuntaa huomenna puolilta päivin kohti mansea josta RyanAirin turvallisin siivin lennämme Frankfurtiin.

Sen verran olen kuullut kommentteja RyanAirilla lentämisestä että muutamia ennakkotoimenpiteitä pitää suorittaa: käymme syömässä ennen lentoa, koska voi olla ettei ruokaa riitä kaikille. (Olut ei kuulemma ole koskaan loppunut.) Koneeseen "juostaan" koska istumapaikat eivät ole numeroitu, kyynärpäätaktiikka kehiin vai mitäköhän sitä keksisi.. ? Edellisellä kerralla kun Sirpa ja Jarkko kyseisellä lentoyhtiöllä lensivät henkilökunnalla oli vaikeuksia saada ovi kiinni! Sitä kävivät katsomassa kaikki kapteeni mukaan lukien. Loppujen lopuksi ovi suljettiin ulkopuolelta. Tämä oli tieto jota ilman olisin vallan mainiosti voinut elää.

Matkalaukku on periaatteessa pakattu mutta taas meni tovi kun pähkäilin mitä ottaa mukaan. Frankfurtiin on luvattu torstaille 30 astetta lämmintä.. olin jo henkisesti valmistautunut että helteet ovat tältä kesältä ohi. Spahan on luvattu aurinkoista kisapäivälle. Pidetään peukkuja että pitää paikkansa. Siellä kuulemma aina sataa, joko paljon tai vähän..

Stay tuned!